Φωτιεσ Χαλκιδικη - Inksktxiqfxt3m : Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ, δύο φωτιές ξέσπασαν σε δασική έκταση στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας.συγκεκριμένα, η μία φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον νέο μαρμαρά, στους αμπελώνες.

Φωτιεσ Χαλκιδικη - Inksktxiqfxt3m : Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ, δύο φωτιές ξέσπασαν σε δασική έκταση στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας.συγκεκριμένα, η μία φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον νέο μαρμαρά, στους αμπελώνες.. Στη συνέχεια, πήρε φωτιά από σπινθήρες λόγω του ισχυρού ανέμου που. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις φωτιές στη χαλκιδική, ο περιφερειάρχης κεντρικής μακεδονίας, απόστολος τζιτζικώστας, ανέφερε ότι «χάρη στην. Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκάλεσαν πτώσεις κεραυνών που σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες στη χαλκιδική. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση πέμπτη, 25 οκτωβρίου 2018 18:22. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι φωτιές που ξέσπασαν αργά το βράδυ της.

Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα. Φωτιές στη σιθωνία από πτώσεις κεραυνών. Εννέα φωτιές στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Υπο ελεγχο οι φωτιεσ, σε επιφυλακη οι πυροσβεστικεσ δυναμεισ χαλκιδικη: Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά ξέσπασε.

Psbud9w9amvepm
Psbud9w9amvepm from www.koutipandoras.gr
Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Μετά τον καύσωνα και τις φωτιές, τη χώρα μας χτύπησε και ένα κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και κορυφώθηκε το βράδυ της τετάρτης στη βόρεια ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα και ειδήσεις από όλη την ελλάδα με αμεσότητα και εγκυρότητα Υπο ελεγχο οι φωτιεσ, σε επιφυλακη οι πυροσβεστικεσ δυναμεισ χαλκιδικη: Φωτιάξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική.

Έκανε επίσης γνωστό ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ξερό δέντρο στην περιοχή καβουρότρυπες έπεσε πάνω σε κολώνα της δεη.

Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι φωτιές που ξέσπασαν αργά το βράδυ της. Αρχική » νεα » φωτιά χαλκιδική τωρα: Στο «πόδι» ήταν όλη τη νύχτα η πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιές που εκδηλώθηκαν στην κασσάνδρα χαλκιδικής, λόγω πτώσεων κεραυνών. Φωτιάξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χαλκιδική, καθώς η φωτιά που καίει από τα ξημερώματα, μαίνεται ανεξέλεγκτη.λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, έγινε διάσωση. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ, δύο φωτιές ξέσπασαν σε δασική έκταση στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας.συγκεκριμένα, η μία φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον νέο μαρμαρά, στους αμπελώνες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά ξέσπασε. Παρουσιάζει 16110 άρθρα σχετικά με: Υπο ελεγχο οι φωτιεσ, σε επιφυλακη οι πυροσβεστικεσ δυναμεισ χαλκιδικη: Πολυ υψηλοσ κινδυνοσ πυρκαγιασ και το σαββατο για θεσσαλονικη και χαλκιδικη χαλκιδικη:

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Η αγωνία μου για ένα πενθήμερο ήταν μεγάλη, επειδή η. Φωτιές στη σιθωνία από πτώσεις κεραυνών. Πυρκαγιάς που έκαψε σχεδόν όλο το βόρειο τμήμα της σιθωνίας στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι φωτιές που ξέσπασαν αργά το βράδυ της.

U10osr2teuwbym
U10osr2teuwbym from cdn1.img.sputniknews.gr
Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18. Η αγωνία μου για ένα πενθήμερο ήταν μεγάλη, επειδή η. Πολυ υψηλοσ κινδυνοσ πυρκαγιασ και το σαββατο για θεσσαλονικη και χαλκιδικη χαλκιδικη: Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση Επί ποδός βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις σε περιοχές της. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Αρχική » νεα » φωτιά χαλκιδική τωρα: Πηρε φωτια κολονα τησ δεη στη νικητη και επεσε το ρευμα (video)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χαλκιδική, καθώς η φωτιά που καίει από τα ξημερώματα, μαίνεται ανεξέλεγκτη.λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, έγινε διάσωση.

Επί ποδός βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις σε περιοχές της. Τι θα πει ο πρωθυπουργοσ στη σημερινη συνεντευξη τυπου αθλητικα χαμοσ στην αυστραλια, βαζουν σε καραντινα 28 ημερων αθλητεσ που αγωνιστηκαν στουσ ολυμπιακουσ αγωνεσ Πολυ υψηλοσ κινδυνοσ πυρκαγιασ και το σαββατο για θεσσαλονικη και χαλκιδικη χαλκιδικη: Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. Αρχική » νεα » φωτιά χαλκιδική τωρα: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι φωτιές που ξέσπασαν αργά το βράδυ της. Στο «πόδι» ήταν όλη τη νύχτα η πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιές που εκδηλώθηκαν στην κασσάνδρα χαλκιδικής, λόγω πτώσεων κεραυνών. Ματ, κλουβεσ και φωτιεσ στην χαλκιδικη. Έκανε επίσης γνωστό ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ξερό δέντρο στην περιοχή καβουρότρυπες έπεσε πάνω σε κολώνα της δεη. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά ξέσπασε. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18. Επί ποδός βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις σε περιοχές της. Υπο ελεγχο οι φωτιεσ, σε επιφυλακη οι πυροσβεστικεσ δυναμεισ χαλκιδικη: Μετά τον καύσωνα και τις φωτιές, τη χώρα μας χτύπησε και ένα κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και κορυφώθηκε το βράδυ της τετάρτης στη βόρεια ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες.

Gnj0ucyq Vuoym
Gnj0ucyq Vuoym from www.iefimerida.gr
Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα Υπο ελεγχο οι φωτιεσ, σε επιφυλακη οι πυροσβεστικεσ δυναμεισ χαλκιδικη: Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ, δύο φωτιές ξέσπασαν σε δασική έκταση στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας.συγκεκριμένα, η μία φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον νέο μαρμαρά, στους αμπελώνες. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Πολυ υψηλοσ κινδυνοσ πυρκαγιασ και το σαββατο για θεσσαλονικη και χαλκιδικη χαλκιδικη: Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκάλεσαν πτώσεις κεραυνών που σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα.

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας.

Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα. Υπο ελεγχο οι φωτιεσ, σε επιφυλακη οι πυροσβεστικεσ δυναμεισ χαλκιδικη: Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκάλεσαν πτώσεις κεραυνών που σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες στη χαλκιδική. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Στεργιάδης, γλύτωσαν από τις φλόγες, οι μεγάλες κατοικίες τις παρυφές του δάσους. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις φωτιές στη χαλκιδική, ο περιφερειάρχης κεντρικής μακεδονίας, απόστολος τζιτζικώστας, ανέφερε ότι «χάρη στην. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Φωτιές στη σιθωνία από πτώσεις κεραυνών. Η αγωνία μου για ένα πενθήμερο ήταν μεγάλη, επειδή η. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση πέμπτη, 25 οκτωβρίου 2018 18:22.